Mijn naam is Margreet Deen. Getrouwd met Ben en samen zijn we de trotse ouders van twee zonen. Ik ben eigenaar van twee horecabedrijven en woon sinds 1979 in het centrum van Oldebroek. In mijn vrije tijd lees en kook ik graag en genieten we samen van onze twee honden.

Vanaf de oprichting ben ik lid van ABO. En dat was een hele bewuste keuze, omdat ik genoeg had van de achterdeurtjespolitiek.

ABO is sociaal, transparant en toegankelijk, dat gaf mij meteen een vertrouwd gevoel!

Sinds 4 jaar zit ik in het bestuur van ABO en vervul daar de functie van penningmeester. Toen ik gevraagd werd om hoog op de kieslijst te gaan staan moest ik daar wel even over nadenken. Ik vind het belangrijk dat er meer vrouwen in de politiek zijn en hoop met mijn schat aan bestuurderservaring te kunnen bijdragen aan de speerpunten waar ABO voor staat.

Door mijn werk kom ik veel in contact met medebewoners en ondernemers en hoor daar veel problemen waar tegen aan gelopen wordt. Gelukkig zijn er ook hele goede berichten. Ik hoop in de politiek te kunnen bijdragen aan een luisterend oor en oplossingen en wil mij inzetten voor burgerparticipatie en toegankelijkheid, voor zowel volwassen én kinderen.

De realisatie van diverse speeltuinen, zoals het Kooiveen in Oldebroek maakt mij blij. Hier heeft ABO zich optimaal voor  ingezet en dat geef ik graag een vervolg.