Ik ben Johan Deij en woon sinds maart 2020, samen met mijn vrouw op ’t Loo-Oldebroek, na Zwolle en Hattem als woonplaats te hebben gehad. Na 10 jaar facilitair gewerkt te hebben voor de Gemeente Zwolle ben ik intern overgestapt naar het zogeheten ‘Sociale Domein’. Daar mocht ik werken in het team Schulddienstverlening en ben sinds 1 april 2021 aan de slag als regievoerder voor statushouders. Naast mijn reguliere werk ben ik al 18 jaar actief voor de ondernemingsraad van de gemeente Zwolle, waarvan de laatste 4 jaar als voorzitter.

In mijn vrije tijd houd ik mij o.a. bezig met hulpvragen en ben ik voor een aantal inwoners een ‘maatje’ via Schuldhulpmaatje. Daarnaast heb ik het afgelopen jaar deelgenomen aan OMA (Oldebroeks Meedenkgroep Afvalinzameling). Ik ben nieuw in de politiek, maar vind ABO een mooie partij, die ‘kleur-onafhankelijk’, zich inzet voor wat onze inwoners nodig hebben.

Zoals gezegd heb ik veel ervaring binnen het sociale domein. Met mijn kennis en ervaringen, zet ik mij graag in om mijn steentje bij te dragen voor de gemeente Oldebroek.

De voorzieningen voor inwoners die dat nodig hebben, wil ik graag onder de loep nemen en waar nodig verbeteren, zoals de toegankelijkheid. Want weet elke inwoner wel goed welke regelingen en ‘potjes’ er zijn én hoe je er een aanspraak op maakt?

Samenwerken is belangrijk. Met het ‘ABO-team’ zijn we een sterk team met verschillende kennis en achtergronden!