Mijn naam is Andre Boer, geboren op 1 april 1955 te Elburg. Getrouwd met Hennie van Dieren en verhuisd naar de kern van Wezep. Hier hebben we het ouderlijk huis uit 1844 overgenomen, dat al vele generaties geleden gebouwd en sindsdien altijd door de familie Boer bewoond wordt. Afgelopen 8 jaar was ik raadslid en fractievoorzitter van ABO voor de gemeente Oldebroek.

Van beroep automonteur, totdat ik in 1992 een autobedrijf startte in Wezep, waar ik samen met mijn zonen ons familiebedrijf run en dagelijks aan Chevrolet Corvettes en Mercedessen werk. Als hobby ben ik medeoprichter en voorzitter van Stingray”82. Tevens vervul ik meerdere bestuurlijke functies in enkele landelijke autoverenigingen.

Als ABO lid van het eerste uur werd mij gevraagd mij in te zetten in de commissies Ruimte & Leefomgeving. Na dit met veel plezier te hebben ingevuld ben ik gevraagd voor de rol van fractievoorzitter. Ook voor de komende periode is mij de rol van fractievoorzitter van de ABO toebedacht.

Mijn standpunt is dat je altijd helder en duidelijk moet zijn en met passende oplossingen moet komen. Namens ABO hoop ik dit waar te maken voor inwoners én ondernemers van de gemeente Oldebroek.

Burgerinitiatieven zijn erg waardevol en belangrijk, zoals de lokale vrachtwagenparkeerplaats in Wezep. Als toekomstig raadslid wil ik mij hier de aankomende jaren wederom voor inzetten.