Beste inwoner,

Algemeen Belang Oldebroek luistert graag naar u!

De Huiskamer in Wezep organiseert samen met ABO een avond waarbij we graag een persoonlijk gesprek aangaan met u!

Wij zouden het erg leuk vinden om u, te ontmoeten, zodat we nader kennis kunnen maken.

ABO is de enige lokale politieke partij van Oldebroek en is daarom graag een luisterend oor, zodat wij weten wat belangrijk is voor onze lokale samenleving. En bovenal dat uw wensen zo goed mogelijk verwerkt kunnen worden in onze standpuntbepaling.

Raadsleden worden gekozen door de samenleving, door u, en daarom vinden wij het als ABO belangrijk dat u ons de input geeft wat voor u belangrijk is en wat u in uw gemeente wil verbeteren. Heeft u zorgen over uw leefomgeving, voorzieningen of heeft u ideeën ter verbetering voor onze gemeente? Dan is dit een mooi moment om dit bespreekbaar te maken. Uw punten kunnen wij als politieke partij meenemen in gesprekken met de gemeente.

Onze speerpunten voor de komende 4 jaar komen op deze avond ruimschoots aan bod. U krijgt duidelijke uitleg over de speerpunten en wij staan open voor al uw vragen en/of opmerkingen.

Datum: 5 maart

Tijdstip: 19.30 – 21.00 uur

Locatie: De Huiskamer van Wezep, Meidoornpassage 16 in Wezep

Mocht u verhinderd zijn en wenst u alsnog een persoonlijk gesprek, neem dan gerust contact met ons op. Uiteraard mag u de input ook mailen naar: info@abo-oldebroek.nl

Onze kandidaatsraadsleden stellen zich graag persoonlijk aan u voor en wij zien er naar uit u te ontmoeten!

Met vriendelijke groeten,

ABO fractie

André Boer (fractie voorzitter) – 038 376 3485

Dennis Doorneweerd

Jacco Evink

Ron van Pieterson

Anita Klein Gansei

Wieger Zoer