De overrompeling door het Corona virus heeft ons dit voorjaar behoorlijk veel onaangename verrassingen gebracht. Tegelijkertijd zijn we ons ook meer en meer gaan realiseren dat Gezondheid een ongelofelijk groot goed is. Wij zijn daarom blij u te melden dat onlangs het Preventie- en Sportakkoord door ABO wethouder Bob Bergkamp, tezamen met 20 lokale partners is overeengekomen.

Sporten en Gezond Oldebroek.

Inmiddels zijn we maatschappelijk gelukkig weer voorzichtig op weg naar het meer kunnen gaan sporten, zowel buiten en deels ook binnen. En het is fantastisch om te zien hoe ondernemers in deze branche slimme en verantwoorde oplossingen bedenken die enerzijds veilig zijn en anderzijds ons de mogelijkheden bieden om aan die belangrijke gezondheid te werken!

Blij met het Preventie- en Sportakkoord Gezond Oldebroek.

Onze wethouder Bob Bergkamp heeft de commissie Samenleving & Bestuur bijgepraat over dit met 20 lokale partners overeengekomen Preventie- en Sportakkoord. Het is nu aan ons allen om daar ook gehoor en invulling aan te geven! Als ABO zijn wij heel tevreden over deze uitwerking van de motie die daartoe ooit was ingediend door de CU met steun van onze ABO fractie.

Voor alle leeftijden en voor alle groepen.

Samen met de sportverenigingen, scholen en diverse initiatieven in dit kader gaan we op weg naar een nog gezonder Oldebroek. Uiteraard wordt dat een traject waarbij bestaande en nieuwe activiteiten zo goed mogelijk op elkaar worden afgestemd. Er ontstaan nieuwe ‘sporten’, nieuwe ideeën om op hogere leeftijd gezond te blijven, en ook initiatieven om reeds op jonge leeftijd mee te doen. Wilt u er zelf over lezen, bezoek dan de site van onze gemeente: www.oldebroek.nl.

Suggesties zijn welkom!

Heeft u in dit kader suggesties laat het ons weten. Wij zorgen er dan voor dat het op de juiste plek wordt opgepakt!

Fractie ABO

info@abo-oldebroek.nl

Andre Boer, Jacco Evink, Ton Heddema en Wim Vonk

abo-gezondheid-belangrijker