Mijn naam is Ron van Pieterson en ik ben op 24 Februari 1957 geboren in Hattemerbroek. Ik ben getrouwd met Lies Gerdes en samen hebben we 2 zoons Patrick en Michel, en 5 kleinkinderen.
Ik ben als brood- en banketbakker begonnen te werken bij Arks beschuit en later  bij bakkerij Niemeijer in Zwolle. In 1976 ben ik in militaire dienst begonnen als chauffeur/kok en na mijn dienstplicht ben ik als KVV korporaal-kok 6 jaar werkzaam geweest. Na mijn KVV tijd  in 1984 ben ik burgerkok  geworden bij defensie en hebt tot 2000 als chef kok gewerkt, dus 23 jaar lang. Daarnaast was ik als burger, Kaderlid van de vakbond CFO en zat ik als voorzitter in de ondernemersraad van de garnizoensplaats Ermelo.

Ik heb sinds 1996 een Catering bedrijf genaamd ‘ De Vliegende Indo’ en ook ben ik sinds 2000 uitbater in het fraaie zwembad ‘De Veldkamp’. Daarbij heb ik veel vrijwilligers werk gedaan voor de KNVB zaalvoetbal  afdeling Zwolle als commissie lid, coach damesselectie Zwolle en coach  Jeugd selectie afdeling Zwolle en daarna meegegaan in de Regio Noord in Deventer. En ook als bestuurslid voor Koninklijke Horeca Nederland afdeling Noord Veluwe en Regio Gelderland als penningmeester waarbij we veel invloed hadden op het landelijke niveau.

Ik heb veel met de politiek en de gemeente van Elburg en Oldebroek te maken gehad. Als voorbeeld hebben we het horecaconvenant met en in de gemeente Oldebroek voor elkaar gekregen. Uitgangspunt daarbij was geen gedoog beleid maar een duidelijk beleid met heldere afspraken en grenzen. Als uitbater hoor en zie ik veel in de gemeente Oldebroek, met name waar bewoners veel tegen aanlopen.

De uitgangspunten en de doelstellingen van de ABO spreken mij erg aan en ik zou graag mijn steentje bij willen dragen bij het realiseren van de ABO doelstellingen. Ik wil mij de aankomende 4 jaar graag inzetten voor de inwoners maar ook voor de ondernemers van de gemeente om de saamhorigheid en het oplossing gericht werken te verbeteren. Onderling en ook naar de gemeente toe.