Mijn naam is Jacco Evink. Geboren in 1985 en woon sinds mijn geboorte in het mooie Wezep. Getrouwd met Dirma Evink-Groeneveld en trotse vader van twee prachtige kinderen, Tobias en Lisa.

Gedurende mijn studie commerciële economie heb ik met veel plezier gewerkt bij Het Middelpunt in Wezep en daar veel in contact geweest met inwoners uit Wezep en de gemeente Oldebroek. In het dagelijks leven ben ik werkzaam als accountmanager bij Procility en de PD Group, waar we met veel plezier en enthousiasme kantoren en andere omgevingen inrichten.

Politiek heeft mij altijd geïnteresseerd, vooral het samen zoeken naar mooie en praktische oplossingen mét de burgers en overheid. Velen zullen mij kennen van de bewonersgroep ‘HoogoverWezep’, waarvan ik één van de oprichters ben. Ook in onze wijk Wezep-Noord heb ik samen met anderen het initiatief genomen om de parkeerproblematiek op te lossen en het verbeteren van het onderhoud op de groenvoorziening. Sinds jaren volg ik met veel enthousiasme ABO Oldebroek, aangezien ik geloof in een lokale partij die maximaal voor de belangen van haar inwoners kan opkomen, zonder beperkingen vanuit een landelijke partij.

Het is belangrijk om mensen te betrekken bij besluiten, velen weten namelijk meer dan één. Daarom hoop ik dat ik mij hier de aankomende jaren hard voor kan maken. Woorden die bij mij passen en ik belangrijk vind: Enthousiast, betrouwbaar, betrokken en doelgericht. En dat past dus heel goed bij Sociaal, Eerlijk en Transparant, de ABO waarden.

Samen met de kopgroep van ABO Oldebroek hebben wij er zin in en kijken wij uit naar de aankomende gemeenteraadsverkiezingen.