Raadslid Dennis Doorneweerd is geboren in 1970 op’t Loo en na enige jaren in Wezep gewoond te hebben, is hij nu weer woonachtig op ’t Loo. Na de MAVO en de Middelbare Technische School in Zwolle ben ik enige jaren werkzaam geweest in het bouwbedrijf van mijn ouders. In 1996 heb ik een eigen bedrijf opgestart in de automotive sector en daar ben ik nog steeds werkzaam in.

Ik ben lid van ABO sinds het eerste uur en nu acht ik de tijd rijp voor een vervolg. Ik heb gemerkt dat politiek voor nog veel mensen een ver van mijn bed show is en wil daar verandering in proberen te brengen.

En dus ga ik met ABO en mijn fractiegenoten op voor de tweede periode van 4 jaar! En waar ik in de eerste periode nog volop in Ruimte en Grond zat, ga ik dan verder in de commissie Samenleving en onder andere Duurzaamheid, want hier is in onze gemeente nog een mooie verbeterslag te maken.

Mijn motto is: Maak politiek transparant, duidelijk en begrijpelijk voor iedereen!