Raadslid en fractievoorzitter André Boer: “Mag ik mij even voorstellen: mijn naam is Andre Boer, geboren op 1 april 1955 te Elburg, na 24 jaar getrouwd met Hennie van Dieren en verhuisd naar de kern van Wezep en het ouderlijk huis uit 1844 overgenomen, dat al vele generaties geleden gebouwd en sindsdien altijd door de familie Boer bewoond wordt. Van beroep automonteur, tot dat ik in 1992 hier een autobedrijf startte, waar ik samen met mijn zonen ons familiebedrijf run en dagelijks aan Chevrolet Corvettes en Mercedessen werk. Als hobby ben ik medeoprichter en voorzitter van Stingray”82. Tevens vervul ik meerdere bestuurlijke functies in enkele landelijke autoverenigingen. Als ABO lid van het eerste uur werd mij gevraagd mij in te zetten in de commissies Ruimte & Grond en Middelen, die ik inmiddels vier jaar met veel plezier voor onze fractie heb ingevuld en vanaf 2010 t/m 2014 heb vervuld en vanaf 2014 tot heden fractievoorzitter met tevens zitting in de commissie Ruimte en Leefomgeving. Voor de lopende periode is mij de rol van fractievoorzitter van de ABO toebedacht. Mijn standpunt is dat je altijd helder en duidelijk moet zijn en met passende oplossingen moet komen. Via de ABO hoop ik dit waar te maken voor de inwoners van de gemeente Oldebroek.”