Op verzoek van Stichting Muziekonderwijs Oldebroek heeft Algemeen Belang Oldebroek, Anita Klein Gansei en Dennis Doorneweerd een bezoek gebracht op locatie Kulturhus de Talter in Oldebroek op 7 september 2018.

Stichting Muziekonderwijs Oldebroek (SMO) biedt muziekles voor kinderen en volwassenen. Het bestuur van de Stichting wordt gevormd door leden van  CMV Concordia, deze muziekvereniging heeft 110 leden. Kees Pruim is de voorzitter en verteld dat hij muziek met de paplepel heeft ingegoten gekregen. Hij is enthousiast en wil dit graag doorgeven aan de jeugd in Oldebroek. Ook Arjan Dickhof heeft een grote liefde voor muziek en zet zich in als secretaris voor de Stichting Muziekonderwijs Oldebroek (SMO). Zijn kinderen volgen geen muziekles meer maar hij heeft er nooit over nagedacht om te stoppen. Zijn passie voor de muziek en vereniging zijn de grootste drijfveren om de continuit bij de vereniging te blijven waarborgen. 70% van onze vrijwilligers zijn vrijwilligers onder de 18 jaar en er is altijd wat te beleven  bij de vereniging. Naast het organiseren van muziekonderwijs via SMO organiseert CMV Concordia ook de schapenmarkt in september en verzorgen ze met enige regelmaat optredens voor vrienden en familie van de leerlingen.

Concordia

Bij de Stichting Muziekonderwijs Oldebroek is het mogelijk om onder andere les te krijgen in saxofoon, trompet, slagwerk en blaasinstrumenten. De muzieklessen duren 25 minuten en worden verzorgd door erkende docenten die zich met hart en ziel inzetten voor de ongeveer 45 leerlingen. In februari 2019 zal ook via de Stichting ook les worden gegeven aan 7 groepen van de Regenboogschool. Muziek en cultuur is belangrijk voor alle kinderen benadrukt de heer Dickhof.

http://www.concordiaoldebroek.nl