Op dinsdag 17 september jl. heeft ABO stil gestaan bij haar 10 jarige jubileum.

ABO is in 2009 opgericht met name om de inwoners meer en vooral beter te betrekken bij besluitvorming in de gemeente maar ook wel om het fenomeen van ‘achterkamertjespolitiek’ terug te dringen en zo mogelijk te laten verdwijnen. Na een roerige politieke periode ( 2010-2014) in de oppositie bestuurt ABO momenteel al voor het 6e jaar mee in de coalitie samen met de CU en SGP.

Daarbij sluit de coalitie fantastisch aan op de kernwaarden van ABO: Sociaal, Eerlijk en Transparant maken van de lokale politiek. En daar zijn we met ons 10-jarige bestaan best wel trots op!

Vanuit de leden van ABO is het idee naar voren gekomen om in verband met het 10 jarige jubileum iets voor de Oldebroekse samenleving te organiseren. In zwembad De Veldkamp is er daarom een lunch aangeboden aan ouderen uit de wijk ‘De Akkers’ in Wezep tezamen met de leerlingen van groep 8 van basisschool De Bron. Deze lunch werd op vrolijke wijze begeleid met livemuziek van StarDust. De kinderen hebben na afloop aangegeven met een reactie te komen waarin ze aangeven wat zij verwachten van de politiek in de gemeente Oldebroek.

De lunch stond in het teken van ontmoeting en gezelligheid en bleek een schot in de roos te zijn! Kijkt u maar eens naar onderstaande foto’s.

 

 

De leden van ABO hebben eind van de dag samen op De Oldhorst onder het genot van een hapje en drankje met elkaar bijgepraat en getoast op het jubileum en de toekomst.