Bedankt voor dit mooie avontuur!

Beste mensen,

Per 1 april ga ik Oldebroek verlaten, ik ga met pensioen.

De afgelopen vier jaar heb ik genoten van mijn taak als wethouder voor de ABO. In juni 2018 begon ik als wethouder en verhuisde ik gedeeltelijk van Breda naar Oldebroek (en later Wezep). Het was echt een avontuur om kennis te maken met deze mooie gemeente. Ik heb in de afgelopen vier jaar veel mensen gezien en gesproken en zeker ook mijn hart verloren aan onze mooie gemeente. Niet alleen de ligging op de Noord-Veluwe, maar vooral ook de inwoners, verenigingen en bedrijven, en de manier waarop we met elkaar omgaan hebben mij positief verrast.

Als wethouder heb ik, samen met inwoners, vrijwilligers en het netwerk mooie stappen kunnen zetten op diverse thema’s. Zoals op gebied van sport, cultuur, duurzaamheid, klimaat, openbare ruimte, dorpshuizen, afval, recreatie en toerisme. Er zijn nog genoeg thema’s waar we wel een start konden maken, zoals het haventje in Noordeinde, de eventuele verhuizing van WHC, verbetering van de verkeersveiligheid aan de Zuiderzeestraatweg en de opening van een nieuw milieu brengstation, maar die ook in de toekomst doorlopen.

Dat betekent, dat ik mijn opvolg(st)er veel inspiratie en sterkte toewens. Zelf stop ik nu met werken en verhuis terug naar het zuiden. We komen zeker ook graag terug in Oldebroek (en de Veluwe), maar dan als toerist.

Het was een groot genoegen u te ontmoeten en ik wens u voor de toekomst alle goeds!

Met vriendelijke groet,

Bob Bergkamp

Wethouder Oldebroek (tot 1 april)