Over 10 maanden zijn er weer gemeenteraadsverkiezingen. Het is gebruikelijk dat politieke partijen voorafgaande aan de verkiezingen een lijst met (verbeter)punten opstellen om de komende 4 jaar aan te werken.

Wie weet nu beter wat er anders,- hetzelfde-, of beter moet in onze gemeente dan u/jij? Inwoners van onze gemeente Oldebroek beleven en ervaren immers zelf aan den lijve het functioneren van onze gemeente. Corona heeft afgelopen periode helaas het onderlinge contact tussen inwoners en de fractie & het bestuur van ABO beperkt. Daarom doen wij nu deze oproep naar iedereen die een mening of opvatting heeft over haar eigen woon- en leefomgeving, over de situatie in de lokale zorg (sociaal domein), of over de dienstverlening van de gemeentelijke organisatie naar u als inwoner of ondernemer.

Oproep aan en voor alle inwoners!

Graag horen of lezen wij van u wat er de komende periode in onze gemeente anders of beter kan. Mogelijk hebt u met de gemeente een individuele situatie meegemaakt waarbij u denkt: ‘Jammer dat het zo is gegaan als dit bij anderen maar beter of anders gaat?’ Wij horen of lezen dit graag. Door zaken bespreekbaar te maken kunnen wij dingen opnemen in ons verkiezingsprogramma en mogelijk veranderen of verbeteren in de toekomst.

Hoe kunt u ons bereiken?
Mailen, bellen of een afspraak maken. Alles is mogelijk.
Ons emailadres – info@abo-oldebroek.nl

Liever telefonisch contact? Bel ons gerust.
Partijvoorzitter Ronald Gerard – 06 2060 2120
Margreet Deen – 06 1419 5570

Fractievoorzitter André Boer – 038 376 3485
Raadslid Jacco Evink – 06 4222 3707