Algemeen Belang Oldebroek steunt het nieuwe burgerinitiatief ‘A28 moet stiller’, georganiseerd vanuit o.a. Wezep. De belangenorganisatie is niet tegen de A28, maar wil zich wel hard maken om geluidsoverlast meer te beperken.

Wezep ligt als dorpskern ingesloten tussen de A28, A50, een schietterrein en een treinspoor. Uiteraard heeft dit veel voordelen, er zijn echter ook nadelen.

Denk bijvoorbeeld aan de geluidsoverlast en fijnstof. Met een mogelijke komst van de lage vliegroutes van Lelystad Airport waar HoogoverWezep zich vol tegen verzet, is de ABO ook blij dat er een aanvullend burgerinitiatief is ontstaan om overlast van de A28 te beperken.

Woensdagavond, 17 januari is er een informatiebijeenkomst (raadsgesprek) bij De Brinkhof in Wezep, waar dus ook gemeenteraadsleden aanwezig zijn.

De bijeenkomst start om 19.30 uur.

Uiteraard zullen wij als ABO deze bijeenkomst ook bezoeken. Maar we hopen ook u en jou daar te treffen om gezamenlijk het burgerinitiatief ‘A28 moet stiller’ te steunen. Meer informatie over de bijeenkomst kunt u vinden op: a28moetstiller.nl