Vandaag is het internationale vrouwendag.  De vrouwelijke leden van ABO willen hier graag bij stilstaan.

‘Eén wereld, duizend vrouwen’, is het thema voor Internationale Vrouwendag 2024 en gaat over de verschillen én overeenkomsten tussen vrouwen uit Nederland maar vanuit verschillende culturen.

Bezoek de website van Internationale vrouwendag: www.internationale-vrouwendag.nl Met sub thema’s die gaan over culturele verschillen bij geboorte, huwelijk, werk en de dood. Een positief thema want hoe mooi is het dat alle vrouwen uniek en verschillend zijn maar ook overeenkomsten hebben? Met het thema ‘Eén wereld, duizend vrouwen’ kunnen wij elkaar inspireren maar kunnen wij ook van elkaar leren.
Wij vinden het belangrijk dat een bedrijf ervoor zorgt dat vrouwen met verschillende achtergronden zich veilig en gelukkig voelen op de werkvloer? En wat je kunt doen om meer begrip voor elkaar te kweken? En natuurlijk: hoe ga je als bedrijf om met de verschillende culturen als het gaat om geboorte, huwelijk en de dood?

ABO staat voor een vrouwvriendelijk beleid niet alleen op de werkvloer maar ook in de raad.
Daarom hebben wij als vrouwen in de raad vandaag ‘ons eigen social media kanaal’ gelanceerd. Daar zullen wij regelmatig gaan delen wat ons bezighoudt in de gemeenteraad en daar omheen. Hiermee hopen wij meer vrouwen politiek geïnteresseerd te krijgen.
In het najaar zullen we onze eerst ontmoetingsbijeenkomst organiseren.

Nieuwsgierig?
Blijf ons dan via Instagram, Facebook of X: vrouwen.in.de.raad.oldebroek